Samenwerking

Samenwerking

Samenwerken met BabyLerenDragen.nl

Als draagconsulent werk ik op verschillende manieren samen met allerlei soorten organisaties. Denk hierbij aan de ontwikkeling van nieuwe draag-merken, presenteren bij zwangerschapscursus of bijvoorbeeld op evenementen om ouders kennis te laten maken met het knopen. Allemaal dingen waar ik enorm veel energie van krijg!
Wat kan ik voor jou betekenen?
Het antwoord is: Veel! Het ligt er natuurlijk aan wat je precies wilt en zoekt. Ik kan als draagconsulent en verloskundige van alles: advies geven over het knopen en materialen, informatie voorzien betreffende de gezondheid van het kind en ouder, testen van nieuwe producten (met de draagpop), vak-inhoudelijke vragen beantwoorden en ik heb natuurlijk directe lijnen met de groep die we natuurlijk allemaal graag willen bereiken: de ouders!

 

Wat vind ik voorwaarden om een samenwerking aan te gaan?
Allereerst vind ik het belangrijk dat de insteek van de samenwerking op eerlijkheid en wederzijds vertrouwen gebaseerd is. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat we qua missie en visie op één lijn zitten. Voor mij is het altijd belangrijk dat bij een product of service waar ik mee samenwerk de ouders en hun kinderen op nummer één staan. Hiermee bedoel ik dat de kwaliteit van de service of product hoog moet zijn en (indien van toepassing) op wetenschappelijke literatuur gebaseerd is. Alles bij elkaar maakt daarom dat ik het altijd fijn vind om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te gaan.

 

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Graag!
Ik vind het fijn om te horen wie je bent en wat je precies aanbied of wilt gaan aanbieden. Ook hoor ik graag over je missie en visie en hoe je zo tot dit idee gekomen bent. Uiteraard zal ik ook al jouw vragen beantwoorden: wie ik ben, wat ik voor je kan betekenen en waar ik voor sta. Ook hoor ik wat je van mij verwacht en zullen we samen kijken of dit haalbaar en realistisch is. Daarna bedenken we natuurlijk beide of we verder in zee willen gaan.

 

Wat voor tarief vraag ik voor een samenwerking?
Wanneer we beide een goede samenwerking zien zitten kijken we samen naar wat voor tarief passend is bij mijn geleverde service. Mijn voorkeur heeft het afspreken van een uur-tarief in ZZP verband. Dit zal vanaf 40 euro per uur zijn (afhankelijk van de samenwerking en de duur hiervan). Uiteraard is alles bespreekbaar, dus als je andere ideeën hebt over het tarief hoor ik het altijd graag en komen we vast tot een goede oplossing!

Vragen of Interesse in een Samenwerking?

Vul het contactformulier hieronder in en ik stuur je zo snel mogelijk een antwoord!
  • TELEFOON NUMMER
    06-22492759
  • EMAIL ADRES
    Info@babylerendragen.nl