Presentaties en Samenwerking

Presentaties en Samenwerking

De verschillende soorten

Diensten

Presenaties voor Kraamzorg

Een leerzame presentatie waarbij de kraamverzorgenden leren wat de voordelen van dragen zijn en hoe dragen ouders en de pasgeborene kan ondersteunen rond de eerste weken na de geboorte.

Presentaties voor Ouders

Ik leer ouders op een interactieve manier van alles over het dragen: de voordelen, de M-positie, veiligheid en uiteraard nog veel meer. Ook geef ik een korte demonstratie van het knopen.

Samenwerking

Een draagconsulent nodig om jouw klanten te helpen bij het knopen tijdens een evenement? Of ben je een nieuw merk doeken of dragers aan het opzetten en heb je advies of andere hulp nodig van een draagconsulent? Ik help je graag!

Presentaties op Maat

Op zoek naar een dienst die hier niet genoemd staat? Ook verzorg ik presentaties op maat. Stuur mij via het contact formulier onder op deze pagina een bericht, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Samenwerken?

Als draagconsulent werk ik op verschillende manieren samen met allerlei soorten organisaties. Denk hierbij aan de ontwikkeling van nieuwe draag-merken, presenteren bij zwangerschapscursus of bijvoorbeeld op evenementen om ouders kennis te laten maken met het knopen. Allemaal dingen waar ik enorm veel energie van krijg! Interesse? Lees er meer over of neem contact met mij op.

Aanvraag Formulier

  • TELEFOON NUMMER
    06-22492759
  • EMAIL ADRES
    Info@babylerendragen.nl