Presentaties voor Ouders

Presentaties voor Ouders

Presentaties voor Ouders

De informatieve presentatie voor ouders kan gegeven worden in opdracht van verschillende instellingen. Denk bijvoorbeeld aan zwangerschapscursus-aanbieders of consultatiebureau’s.
De presentatie zal ongeveer 30 minuten duren en zal ik daarna een uitgebreide demonstratie geven met verschillende soorten doeken. Ook is er natuurlijk ruimte voor vragen. Indien er ouders zijn die mijn individuele hulp nodig hebben bij het knopen, adviseer ik om een draagconsult in te plannen. De presentatie is altijd onafhankelijk! Dat wil zeggen dat ik geen specifieke merken of doeken kom promoten, het doel van de presentatie is uitsluitend informeren.
Duur:
Totaal 60 minuten (waarvan 30 minuten presentatie en 30 minuten demonstratie en vragen)

 

Benodigdheden:
Graag maak ik gebruik van een beamer en scherm. Het liefst leg ik namelijk graag dingen uit aan de hand van beeldmateriaal. Indien dit niet beschikbaar is kan ik eventueel mijn tablet gebruiken, dit heeft echter niet de voorkeur. Zelf neem ik ook een draagpop mee en verschillende soorten doeken.

 

Inhoud:
Als verloskundige en draagconsulent beschik ik over een breed scala aan kennis. Tijdens de presentatie worden de volgende onderdelen besproken met aansluitend een demonstratie van verschillende soorten doeken:
 • Voordelen van dragen
 • Nadelen van dragen
 • Fabels
 • Soorten dragers
 • Veiligheid
 • Veel gestelde vragen over dragen

 

Na Presentatie:
Na de presentatie kunnen ouders indien gewenst een draagconsult inplannen. Zij krijgen van mij 10% korting op een draagconsult. Ook kunnen de ouders de doeken eens voelen en bekijken. Doeken passen of proberen is tijdens of na deze presentatie uitsluitend mogelijk tijdens een consult. Dit heeft te maken met de veiligheid (op het moment dat iedereen individueel gaat proberen met de doeken, heb ik namelijk geen overzicht en dus geen goed zicht op de veiligheid van de babies).

Kosten

√ Professionele uitleg, Beeldmateriaal en draag-materialen

 

√ Interactieve en relaxte sfeer

 

√ Zonder commerciële belangen

 

√ Als verloskundige en draagconsulent krijgen ouders van mij uitgebreide, goed onderbouwde informatie

 

√ 10% Korting op een Draagconsult
Voor €75,- (inclusief reiskosten)

Vul onderaan deze pagina het aanvraag formulier in!

Aanvraag Formulier

 • TELEFOON NUMMER
  06-22492759
 • EMAIL ADRES
  Info@babylerendragen.nl