Over Mij

Over Mij

Hi mijn naam is

Britte van Weert

Verloskundige en Draagconsulent
Britte van Weert - BabyLerenDragen.nl
Sinds 2015 ben ik verloskundige in een eerstelijns verloskundige praktijk. Ik ben begonnen met werken in een kleine praktijk in Halfweg, hier heb ik een heerlijke tijd gehad. Later ben ik in een wat drukkere praktijk in Zaandam gaan werken waar ik tot op heden met veel plezier werk.

 

Als verloskundige heb ik de eer om op dagelijkse basis het prille ouderschap van dichtbij mee te mogen maken. Ik zie ouders groeien in de zwangerschap en sterker worden na de geboorte. Iets wat mij elke keer weer onwijs veel energie geeft!

 

Zo zie ik ook de voordelen van het dragen op dagelijkse basis. Bij gezonde kindjes, maar ook bij kindjes die een wat moeilijkere start hebben gehad. Mijn enthousiasme voor het dragen is hierdoor enorm aangewakkerd!

 

Ik zie hoe ouders soms moeite hebben met het knopen en obstakels zien/ervaren die met makkelijke tips opgelost zouden kunnen worden. Ik ben daarom in 2019 de “Masterclass Dragen voor Zorgprofessionals” gaan doen en heb in 2020 met succes de “Basisopleiding Draagconsulent” bij Die Trageschule afgerond. Inmiddels mag ik mijzelf dus met trots Basis-Draagconsulent van Die Trageschule noemen!

 

Ik vind het naast het geven van draagconsulten ook belangrijk dat ouders ruime toegang zouden hebben tot een betrouwbare informatiebron. Iets waar het op het internet vaak aan ontbreekt. Op deze site publiceer ik dan ook alleen informatie die gebaseerd is op betrouwbare (wetenschappelijke) literatuur.

 

Ik hoop snel mijn passie en plezier met je te kunnen delen!
Britte van Weert Handtekening