Top 4 Mooiste Merken Rekbare Doeken

Top 4 Mooiste Merken Rekbare Doeken

Waar moet een draagdoek nu allemaal aan voldoen? Mijn inziens is het het belangrijkst dat een draagdoek goed te knopen valt, fijn aanvoelt en daarnaast modebewust is, want ja het oog wilt ook wat natuurlijk. Ook vind ik het belangrijk dat het merk enige exclusiviteit heeft, zodat je niet elke ouder met de zelfde doek zit lopen. Uiteraard zoveel mensen zoveel wensen, maar als je het mij als draagconsulent en verloskundige vraagt, is dit hier toch wel echt dé top 5 beste en mooiste rekbare doeken. Je kan hier eigenlijk geen misser mee slaan, wil je ze toch eerst even uitproberen (wat ik me kan voorstellen), kun je bij mij de merken Coracor en Solly Baby uitproberen. En ook niet geheel onbelangrijk, op de doeken van Coracor kan ik je nog korting geven ook!

Nummer 1, Coracor

Het Zweedse merk Coracor is toch wel echt mijn favoriet. Een lekkere stevige rekbare doek met echt te gekke printjes! Daarnaast ook heel betaalbaar (en je kunt via mij nog korting krijgen ook), dus wat wil je nog meer!

Coracor

Nummer 2, Solly Baby

Solly Baby is een merk uit Amerika welke soepele, dunne rekbare doeken maakt. Ze zijn ontzettend makkelijk te knopen en hebben een prachtige glans welke ze een luxe uitstraling geeft. Zowel mooie effen doeken als met een leuke print: Ik ben fan!

Solly Baby

Nummer 3, Vixsa

Een ontzettend gaaf Australisch merk dat Vixsa. Stevige rekbare doeken met lieve printjes. Een leuk detail van deze doeken is de leren midden-markering op de doek.

Vixsa

Nummer 4, Chekoh

Weer zo’n leuk Australisch merk. Chekoh staat bekend om zijn heerlijke luchtige bamboo-blends.

Chekoh

Ken jij nou ook een heel mooi geweven draagdoeken merk? Laat het me weten! Ik ben continue op zoek naar mooie, unieke merken die tevens in kwaliteit uitblinken, dus alle toevoegingen zijn altijd welkom. Laat een berichtje achter in de reacties of stuur mij een e-mail.

One thought on “Top 4 Mooiste Merken Rekbare Doeken

  1. Carolien schreef:

    Heb je al eens gehoord van MyJalou? Die heeft prachtige, heerlijk zachte doeken. http://www.myjalou.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.