Small Consult

Small Consult

Het uitbreiden of verbeteren van je knoop-techniek!

De Stappen

HET SMALL CONSULT BESTAAT UIT 3 STAPPEN WELKE WE IN 35 MIN DOORLOPEN.
Tijd voor een nieuwe knoop? Krijg je last van je rug tijdens het dragen? Het idee dat je kindje niet meer lekker in de doek zit? Tijdens het Small Consult gaan we je technieken verbeteren of uitbreiden. Het Small Consult is een eenpersoons-consult.

Stap 1, Inventariseren, 5 min
We kijken samen wat je uit dit consult wilt halen: wil je een knoop leren of wil je je eerder opgedane technieken verbeteren?

 

Stap 2, Oefenen, 25 min
We oefenen de knopen en technieken die voor jou aandacht nodig hebben. Mocht er tijd over zijn kun je dit tijdens het consult ook met je eigen kindje oefenen.

 

Stap 3, Afronden, 5 min
Ik verifieer of er nog vragen zijn en of je met de gegeven adviezen en uitleg weer verder kunt. Soms kan het zijn dat je extra tijd nodig hebt. Ik reken €17,50 per half uur wat je extra nodig hebt.
Je skills zijn uitgebreid en je kunt er weer helemaal tegen aan!

Inclusief

bevat het Small Consult de volgende onderdelen
√ Intensieve, professionele begeleiding

 

√ 35 minuten individuele aandacht

 

√ Oefenen met draagpop

 

√ Uitbreiden van jouw technieken

 

√ Volledig aangepast aan jouw wensen
Nu voor: € 35,00
(+ 17,50 per extra 30 min)

Algemene Informatie

WERKGEBIED EN REISKOSTEN

Voor consulten in Amsterdam reken ik geen reiskosten. Voor alle consulten buiten Amsterdam reken ik een kilometervergoeding van €0,19 per km. Ik werk binnen een straal van 30 km vanuit Amsterdam. Eventuele parkeerkosten zal ik wel volledig in de factuur opnemen.

 

OEFENEN MET DRAGEN

Tijdens het consult oefenen we met een speciale draagpop. Als je later in het consult wilt oefenen met je kindje kan dit uiteraard ook. Het is dan wel belangrijk om iemand aanwezig te hebben die tijdens het oefenen met de pop even op je kindje kan passen.

AFZEGGEN

Lukt het je toch niet om het afgesproken consult door te laten gaan? Dit hoor ik graag minimaal 24 uur van te voren. Anders zal ik een bedrag van €35,00 in rekening brengen.

 

Cadeaubon

Wil je een draagconsult cadeau geven? Dat kan! Ik lever een prachtige cadeaubon voor volledige consulten die op ieder gewenst moment gebruikt kan worden. Ook is het mogelijk om een bedrag cadeau te doen in plaats van een volledig consult. Klik hier voor meer informatie.

Vragen?

Neem contact met mij op!
Logo - BabyLerenDragen.nl