Basic Consult

Basic Consult

Leer de beginselen van het knopen met een draagdoek

De Stappen

Het basic consult bestaat uit 3 stappen welke we in 1,5 uur doorlopen.
Bij het basic consult ga ik ervan uit dat je weet met welke soort doek je wilt gaan knopen en deze in huis hebt zodat we hiermee kunnen oefenen. Dit consult is standaard een eenpersoons consult. Uiteraard is er ook een optie om dit consult met twee personen te doen. Verder op deze pagina is meer informatie te vinden over het duo consult.

Stap 1, Kennismaking, 20 min
Allereerst leer ik jou en je kindje graag een klein beetje kennen voordat we beginnen. We bekijken samen met welke doek je wilt gaan knopen, bespreken je eventuele ervaring en onder welke omstandigheden je graag zou willen dragen. Ik kijk daarnaast naar de leeftijd en grootte van je kindje. Aan de hand hiervan besluiten we welke knoop het beste bij jullie aansluit en welke we gaan oefenen.

 

Stap 2: Oefenen, 60 min
Dan gaat het echte werk beginnen: het knopen! Hierbij oefenen we met een oefenpop. Het is ook mogelijk om later in het consult te oefenen met je kindje. Het is dan wel handig als er een oppas aanwezig is, zodat je je tot die tijd kunt focussen op het oefenen met de pop.

 

Stap 3: Afronding, 10 min
Nadat we een uur geoefend hebben en je de knoop zelfstandig kan maken is er nog ruimte voor vragen die nog niet aan bod waren gekomen. Daarnaast plannen we ook een telefonische afspraak in. Je krijgt na afloop van het consult een mail met daarin een PDF met alle stappen van de geleerde knoop. Zo heb je een geheugensteuntje als je zelfstandig gaat knopen.

 

Stap 4: Nazorg, 15 min
De telefonische afspraak zal in de meeste gevallen een week na het consult zijn, maar kan op iedere gewenste termijn gepland worden. Je hebt in de tussentijd zelfstandig kunnen dragen en oefenen. Ik zal tijdens dit gesprek bespreken of je nog tegen dingen aan loopt, zo nodig tips geven en er is ruimte voor vragen.
Daarna ben je in staat om zelfstandig op een veilige, comfortabele en fijne manier te dragen!

Waarom een Basic-Draagconsult?

YouTube staat er vol mee: filmpjes met draag- en knoopinstructies. Wat is dan nog de meerwaarde van een draagconsult? Veel, kan ik je vertellen!

Inclusief

bevat het basic consult de volgende onderdelen
√ Intensieve, professionele begeleiding

 

√ 1,5 uur individuele aandacht

 

√ Uitgebreid oefenen met draagpop

 

√ Prettige en laagdrempelige nazorg
Nu voor: €60,-
Up-to-date Kennis

Mijn kennis en vaardigheden houd ik altijd up-to-date met de nieuwste en beste bijscholingen van onder andere Die Trageschule Nederland.

Laagdrempelige Nazorg

Ik vind het belangrijk dat je na een consult goed het vertrouwen moet hebben gekregen om zelfstandig te dragen. Daarom neem ik een week na het consult contact met je op om te kijken of ik je verder kan helpen met wat simpele tips!

Certificaat van Die Trageschule

Ik ben opgeleid door Die Trageschule Nederland en op deze manier kundig geworden in het vak. Je kunt er dus vanuit gaan dat ik je goed en professioneel kan helpen in het veilig leren dragen van je kindje.

Duo Basic-Consult

Een twee-persoons basic-consult waarbij jullie beide in 2 uur de beginselen van het knopen leren!
Het Duo Basic-Consult is een twee persoonsconsult waarbij jij en bijvoorbeeld je partner, vriendin of oppas samen leren knopen. De inhoud van het duo-consult is dezelfde als die van het “standaard” Basic-Consult (zie bovenstaande informatie).

Duur van het conslult
Om te zorgen dat jullie beide de knoop goed onder de knie krijgen zal het consult in plaats van anderhalf uur, twee uur duren. Ook bij het duo consult adviseer ik jullie een oppas te regelen als jullie later willen oefen met jullie kindje. Zo hebben jullie beide goed de ruimte om te focussen op het knopen.

 

Nazorg
Uiteraard krijgen jullie per persoon een telefonische afspraak een week na het consult. In de tussentijd hebben jullie zelfstandig kunnen dragen en oefenen. Ik zal tijdens dit gesprek bespreken of je nog tegen dingen aan loopt, zo nodig tips geven en er is ruimte voor vragen.
Daarna zijn jullie beide volledig in staat zelfstandig op een veilige, comfortabele en fijne manier te knopen!
Nu voor: €80,-

Algemene Informatie

WERKGEBIED EN REISKOSTEN

Voor consulten in Amsterdam reken ik geen reiskosten. Voor alle consulten buiten Amsterdam reken ik een kilometervergoeding van €0,19 per km. Ik werk binnen een straal van 30 km vanuit Amsterdam. Eventuele parkeerkosten zal ik wel volledig in de factuur opnemen.

 

OEFENEN MET DRAGEN

Tijdens het consult oefenen we met een speciale draagpop. Als je later in het consult wilt oefenen met je kindje kan dit uiteraard ook. Het is dan wel belangrijk om iemand aanwezig te hebben die tijdens het oefenen met de pop even op je kindje kan passen.

AFZEGGEN

Lukt het je toch niet om het afgesproken consult door te laten gaan? Dit hoor ik graag minimaal 24 uur van te voren. Anders zal ik een bedrag van €35,00 in rekening brengen.

 

Cadeaubon

Wil je een draagconsult cadeau geven? Dat kan! Ik lever een prachtige cadeaubon voor volledige consulten die op ieder gewenst moment gebruikt kan worden. Ook is het mogelijk om een bedrag cadeau te doen in plaats van een volledig consult. Klik hier voor meer informatie.

De Draagdoeken

Een overzicht van al mijn doeken
Draagdoeken Geweven Premium Consult

Geweven Doeken

 

Artipoppe

Uitvoering: Zebra Black & Sand
Materiaal: 100% Vegan Katoen
Maat: 4
Afkomstig uit: Nederland

 

Artipoppe

Uitvoering: Argus Sugar Cane
Materiaal: 40% Suikerriet-vezel, 35% Katoen, 25% Merino Wol
Maat: 4
Afkomstig uit: Nederland

 

ByKay

Uitvoering: Denim Stonewashed
Materiaal: 52% Katoen, 48% Linnen
Maat: 6
Afkomstig uit: Nederland

 

Ilmaha

Uitvoering: Mosterd Melange
Materiaal: 100% Katoen
Maat: 7
Afkomstig uit: Nederland

 

Artipoppe

Uitvoering: Arrow Rockabilly
Materiaal: 60% Katoen, 40% Merino Wol
Maat: 6
Afkomstig uit: Nederland

 

Artipoppe

Uitvoering: Argus Vintage
Materiaal: 60% Katoen, 40% Zijde
Maat: 6
Afkomstig uit: Nederland

Rekbare Doeken

 

Solly Baby

Uitvoering: Cinnamon
Materiaal: 100% Lenzing Modal
Maat: One Size
Afkomstig uit: Amerika

 

Coracor

Uitvoering: Leo Off-White
Materiaal: 91% Katoen, 9% Elastaan
Maat: One Size
Afkomstig uit: Zweden

 

Coracor

Uitvoering: Abstract Flower
Materiaal: 91% Katoen, 9% Elastaan
Maat: One Size
Afkomstig uit: Zweden
Rekbare Draagdoeken
Ringslings

Ring-Sling

 

MOONsling

Uitvoering: White Moon
Materiaal: 100% Linnen
Maat: One Size
Afkomstig uit: Nederland

 

Chekoh

Uitvoering: Indigo
Materiaal: 62% Bamboe, 38% Linnen
Maat: One Size
Afkomstig uit: Australië

Vragen?

Neem contact met mij op!
Logo - BabyLerenDragen.nl