Consulten

Consulten

ALLE INFORMATIE OVER DE VERSCHILLENDE CONSULTEN

De verschillende soorten

Consulten

Basic

Leer de basisprincipes van het knopen met een draagdoek. Dit consult is ook voor twee personen te boeken!

Premium

Pas verschillende doeken, leer het knopen en geniet van uitgebreide nazorg!

Small

Draag je al wat langer maar loop je tegen dingen aan? Dit consult staat in het teken van het uitbreiden en verbeteren van je skills!

Bekijk welk consult het beste bij jou aansluit

Vergelijk de Consulten!

Vergelijk de Consulten - BabyLerenDragen.nl

Cadeaubonnen

Geef een draagconsult cadeau!
Op zoek naar een origineel en leuk cadeau? Geef een cadeaubon voor een draagconsult bij Babylerendragen.nl! Ontzettend leuk voor opa’s en oma’s, kersverse ouders, kraamvisites en babyshowers.
Cadeaubon Draagconsult
Alle

Informatie

Die je nodig hebt

Werkgebied en Reiskosten

Voor consulten in Amsterdam reken ik geen reiskosten. Voor alle consulten buiten Amsterdam reken ik een kilometervergoeding van €0,19 per km. Ik werk binnen een straal van 30 km vanuit Amsterdam. Eventuele parkeerkosten zal ik wel volledig in de factuur opnemen.

 

Oefenen met Dragen

Tijdens het consult oefenen we met een speciale draagpop. Als je later in het consult wilt oefenen met je kindje kan dit uiteraard ook. Het is dan wel belangrijk om iemand aanwezig te hebben die tijdens het oefenen met de pop even op je kindje kan passen.

Cadeaubon

Wil je een draagconsult cadeau geven? Dat kan! Ik lever een prachtige cadeaubon voor volledige consulten die op ieder gewenst moment gebruikt kan worden. Ook is het mogelijk om een bedrag cadeau te doen in plaats van een volledig consult. Klik hier voor meer informatie.

 

Afzeggen

Lukt het je toch niet om het afgesproken consult door te laten gaan? Dit hoor ik graag minimaal 24 uur van te voren. Anders zal ik een bedrag van €35,00 in rekening brengen.
Mijn

Reviews

Laten we een

Consult Plannen!

Logo - BabyLerenDragen.nl