Alles over dragen

Alles over dragen

All
draagdoeken
dragen
gezondheid
reizen

Draagdoek kopen: waar te beginnen?

Draagdoek kopen: waar te beginnen?
Je hebt besloten je kindje te gaan dragen en zoekt naar de perfecte doek! Dit kan soms overweldigend zijn, ik heb in 5 stappen de weg naar de perfecte doek voor je uitgestippeld.

Draagconsulent, wat en waarom?

Draagconsulent, wat en waarom?
Kort gezegd is een draagconsulent iemand die jou leert je kindje te dragen op een veilige en comfortabele manier. Maar wat is nou de meerwaarde van een draagconsult?

Voordelen van Dragen

Voordelen van Dragen
Where to begin?! Letterlijk! Dragen biedt onwijs veel voordelen voor zowel jou als je kindje. Ik heb de voordelen in dit artikel voor je uitgestippeld en onderbouwd met wetenschappelijke studies.

Mannen en Dragen

Mannen en Dragen
Dragen is zowel voor vrouwen als voor mannen! Echt waar, maar wat als die van jou niet wilt? Hier de meest voorkomende argumenten van je partner en hoe je die onderuit kunt halen.

Soorten knopen

Soorten knopen
Een van de leukste dingen aan het dragen is de variatie die je hebt in de verschillende knopen. Ik heb een overzicht gemaakt van de verschillende knopen en de maten doek die je daarbij nodig hebt.

Vliegen en dragen

Vliegen en dragen
Ga je op reis en neem je het vliegtuig om bij je bestemming te komen? Neem van mij aan: een draagdoek (of andere drager) is een absolute must. Alles wat je over vliegen met een drager moet weten heb ik voor jou op een rijtje gezet.

Baby heupen, heupdysplasie en dragen

Baby heupen, heupdysplasie en dragen
Een van de belangrijkste aandachtspunten van het dragen is de houding van de baby. Een goed geknoopte doek biedt veel voordelen voor de ontwikkeling van de heupen van het kind...

Fietsen met een Drager

Fietsen met een Drager
Denk wel een van de meest voorkomende vragen: "Mag je fietsen met een draagdoek of andere drager?" Ik heb geprobeerd verschillende kanten van dit onderwerp te belichten zodat je zelf een goed overwogen beslissing kan nemen.

Draag-Fabels

Draag-Fabels
Er zijn veel fabels over het dragen. Jammer, want het heeft juist zoveel voordelen. Daarom besloot ik de meest genoemde fabels eens goed onder de loep te nemen en de literatuur in te duiken!

Nadelen van Dragen

Nadelen van Dragen
Ik ben de literatuur ingedoken om alle nadelen van dragen te onderzoeken. Ik heb een zeer klein lijstje gevonden...

Maten Draagdoeken

Maten Draagdoeken
Je hebt de juiste soort doek gevonden, maar dan moet je op eens ook nog een maat kiezen! Lees hier alles over welke maat de beste voor jou is.

Soorten Draagdoeken

Soorten Draagdoeken
De wereld van draagdoeken; zoveel keuzes en opties dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Ik heb het haarfijn voor jullie uitgezocht en de voor- en nadelen op een rijtje gezet...

Materialen Doeken

Materialen Doeken
Draagdoeken hebben een flinke variëteit in materialen. Maar welke is nou het beste voor jou en je kindje? Ik heb het uitgebreid voor je onderzocht en inzichtelijk gemaakt...